+31(0) 75 711 28 22 / contact   
THE LIFE STORY OF TURO
the story of turo and confi
ENG   
NL   

Main Content

The life story: Turo & Confi

 

Turo's nieuwe start

Start your own story, your book is still unwrititten.

Turo heeft een heftige periode meegemaakt en is tot het besluit gekomen een nieuwe weg en een nieuwe fase in te gaan.

Er zijn van die momenten in het leven, dat je een beslissing neemt of moet nemen om het anders te doen. Gewoon een nieuwe fase in je leven, omdat je er aan toe bent. Klaar bent met hoe het nu is. Of dat het leven een andere wending nodig heeft. Bijvoorbeeld, omdat je erachter bent gekomen, dat je niet goed bezig was.

Het kan ook een meer serieuze reden zijn, omdat je iets of iemand verloren hebt. Een zekerheid of vriendschap kwijt bent. De idealen van toen blijken anders te zijn dan verwacht of niet haalbaar gebleken. Misschien heb je een crisis doorgemaakt, zijn dingen je ‘teveel’ geworden. Ben je Burn out geraakt. Of dieper nog, wat aanvankelijk een vlucht of overlevingsmethode was, werd uiteindelijk je rockbottom.

Je hebt gewoon een nieuwe keuze gemaakt of jezelf bij elkaar moeten rapen en uit het dal getrokken.

Het moment is daar.
Het is altijd spannend nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je zit ergens op de schaal tussen excitement en angst, maar gaat ervoor. Het geeft je nieuwe mogelijkheden.

Ook Turo is toe aan een nieuwe richting. Hij heeft veel meegemaakt en veel geleerd. Genoeg bagage om nieuwe dingen te leren en nieuwe fouten te maken. De ergste crisis is hij doorgekomen. Nog wat wankel, maar vol met zin wil hij zijn eígen leven in de goede richting aangaan. Niet hoe anderen het voor hem bedacht hebben, niet volgens goed bedoelde adviezen en niet om wat anderen ervan zullen vinden. Iedereen is nu eenmaal anders.
Turo, een gevoelige, eerlijke, nieuwsgierige, eigenwijze doorzetter gaat deze reis beginnen. Wie hij werkelijk is en wat hij precies wil weet hij nog niet. Openminded zal hij nog diverse valkuilen in de gaten moeten houden ( ‘uit de gaten blijven’ ) en opnieuw koers bepalen. Maar deze keer op zíjn manier.

Het is zijn leven, het wordt zijn boek.

 

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.